Reactii dure au aparut dupa ce premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe fostul deputat Madalin Voicu in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, scrie ziare.com.
"Madalin Voicu este acuzat de trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite in dosarul «Frauda la Partida Romilor», in care mai este acuzat si fostul deputat Nicolae Paun, pentru ca fondurile europene din doua programe privind integrarea romilor ar fi fost folosite in alte scopuri decat cele declarate", a scris Vlad Alexandrescu, senator USR de Bucuresti si fost ministru al Culturii in Guvernul Ciolos pe Facebook.



"Sunt revoltat de numirea lui Madalin Voicu, un politician acuzat oficial de trafic de influenta, fals in declaratii si spalare de bani, secretar de stat in Ministerul Culturii. PSD il recompenseaza pentru proiectele depuse in Parlament, in favoarea politicienilor penali. Numirile politice, care nu alt criteriu decat loialitati de grup, fara nicio legatura cu competenta, fac cel mai mare rau administratiei", a scris si presedintele USR, Nicusor Dan.



"Pentru PSD-ALDE, cultura e legata in chip necesar de identitatea nationala. Cine putea ilustra mai bine legatura respectiva decat un ins acuzat de trafic de influenta, fals in declaratii si spalare de bani?", este de parere europarlamentarul Cristian Preda.



Madalin Voicu este judecat pentru trafic de influenta, fals in declaratii, spalare a banilor si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.