Presedintele Klaus Iohannis a fost sunat de Angela Markel, cei doi oficiali discutand despre despre lupta anticoruptie din Romania. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca afirmatiile cancelarului german nu vizeaza PSD, scrie cotidianul.ro.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, cancelarul german s-a aratat "preocupata" de anumite demersuri din Romania, fara insa a fi precizat exact subiectul discutiei.

"Cancelarul german a exprimat intreaga sustinere pentru continuarea luptei anticoruptie in Romania si s-a aratat preocupata de eventualitatea ca anumite demersuri sa afecteze parcursul pe care s-a inscris Romania in combaterea acestui fenomen", informeaza Presedintia.

Intrebat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, daca se simte vizat de declaratia lui Merkel, liderul social-democratilor a raspuns: "De ce sa ne vizeze pe noi? Ati auzit despre mine ca am facut ceva cu vreo casa prin Sibiu? Eu nu-mi aduc aminte".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.