Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, este de parere ca "PSD a abandonat guvernarea in favoarea unui razboi politic intern".

"Nimic din ce a facut PSD-ul in ultima vreme nu ne arata un partid preocupat de temele majore: sanatate, educatie, dezvoltare economica, securitate nationala.

Sfidarea cetatenilor, a institutiilor si crearea unui razboi politic intern sunt preocuparile adevarate ale domnului Dragnea. Ultima incercare vizeaza negarea rolului CSAT in avizarea bugetelor pe aparare si securitate nationala.

Daca Dl. Dragnea vrea sa ocoleasca CSAT-ul in chestiunea bugetelor pentru aparare si securitate nationala, inseamna ca domnia sa are ca obiectiv subminarea autoritatii institutiilor romanesti.

O asemenea abordare indica si o dispozitie naturala a domnului Dragnea catre incalcarea legii romanesti in vigoare, care este foarte clara: CSAT avizeaza bugetele pentru aparare si securitate nationala", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.