Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat printr-un comentariu pe Facebook dupa ce seful statului a convocat pentru marti o sedinta a CSAT in vederea analizarii proiectului de buget, scrie ziare.com.

"Presedintele Iohannis a ales, din nou, amanarea aplicarii Programului votat de romani. De data aceasta a convocat 'cu celeritate' CSAT abia marti.

Devine deja un obicei de a amana masurile care sunt bune pentru romani. La fel a procedat si in cazul Legii privind eliminarea celor #102taxe nefiscale. La fel, in cazul maririlor cu 15% a veniturilor celor din Sanatate si Educatie, cand 'Guvernul lui' a contestat legea la CCR. La fel, atunci cand a desemnat premierul.

Presedintele nu intelege ca s-a terminat campania electorala, ca alegerile au fost castigate de altcineva si ca acest joc al intarzierilor ii tine pe romani departe de un trai mai bun!

Ii reamintesc faptul ca Bugetul de stat este facut de Guvern si votat de Parlament. Daca un aviz CSAT ar putea sa blocheze bugetul, atunci nu ar mai avea sens sa facem alegeri", a scris presedintele Camerei Deputatilor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.