Politica27 Ianuarie 201716:40

Lectura de un minut

PNL a cerut Camerei Deputatilor sa clarifice daca Liviu Dragnea a avut un mandat de reprezentare a institutiei si cine a acoperit cheltuielile vizitei.

"Astazi in sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor am solicitat in numele Grupului Parlamentar PNL sa se clarifice daca domnul Dragnea a avut un mandat de reprezentare din partea Camerei Deputatilor cu ocazia vizitei pe care a desfasurat-o in SUA intre 17 si 21 ianuarie (…) si daca a facut uz de aceasta calitate, cine a acoperit aceste cheltuieli", a declarat vicepresedintele Camerei, Catalin Predoiu, la finalul sedintei Biroului Permanent.

Liberalii vor primi clarificari in urmatoarea sedinta a Biroului Permanent, a mai spus Predoiu.

"Am stabilit ca aceasta discutie sa aiba loc la viitorul Birou Permanent al Camerei Deputatilor, cand vom primi si raspunsurile din partea presedintelui Camerei Deputatilor si a staff-ului institutiei. (…) Vrem sa vedem care este acest adevar. Nu plecam cu rea credinta la aceasta discutie si nici nu facem procese de intentie, dar ne facem datoria sa contribuim la transparenta functionarii Camerei Deputatilor", a spus Predoiu, afirmand ca nu a existat o pozitie ostila in sedinta Biroului Permanent.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.