Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei de control al SRI este de parere ca s-ar dovedi utila audierea fostului sef de stat Traian Basescu pe tema inregistrarilor prezentate de fostul deputat Sebastian Ghita, informeaza romanialibera.ro.

"Ne-am gandit ca ar fi utila prezenta domnului Ghita, chiar a domnului Ponta, care si-a exprimat public disponibilitatea de a veni la audieri si chiar si a fostului presedinte Traian Basescu. Am comunicat foarte clar ca aceasta investigatie nu s-a incheiat. Eu cred ca este foarte important sa stim daca inregistrarea cu Traian Basescu este corecta. Dansul a spus ca este adevarat, dar ca este prelucrata inregistrarea", a sustinut Tutuianu la Antena 3.

In urma declaratiilor sustinute de Ghita in inregistrari, Traian Basescu a spus ca inregistrarile prezentate de Sebastian Ghita sunt reale, dar sunt editate, ceea ce creeaza confuzii.

Traian Basescu a fost audiat si la Parchetul instantei supreme in dosarul in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu, dupa inregistrarile video ale lui Sebastian Ghita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.