Fostul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, lanseaza un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, criticand modul in care Guvernul, cu interventia permanenta a presedintelui Camerei Deputatilor, a facut bugetul pentru anul viitor, scrie puterea.ro.

"Spectacolul dat de Liviu Dragnea, victima absoluta, omul care pare ca nu a inteles ca a castigat alegerile si trebuie sa se comporte ca atare, e zi de zi mai obscen.

Insa ce pare sa nu deranjeze pe nimeni din PSD-ALDE, este ingerinta permanenta a lui Liviu Dragnea in treburile Guvernului. Avocatul Poporului, care face tumbe zilnice pentru PSD, chiar nu simte ca ar trebui sa se autosesizeze?!

I-a dat ordin doamnei de la Interne sa retraga jandarmii de la sediul PSD, iar doamna s-a conformat. Nu-i convine proiectul de buget, il modifica la partid, si nu in sedinte la Guvern. Prezenta sefilor de institutii, cu care zice domnul Dragnea ca a negociat bugetele prin cotloanele socialiste, inclusiv bugetele din domeniul securitatii sau sistemul judiciar, chiar se justifica?!

Sau domnul Dragnea intra cu bocancii in activitatea Executivului doar pentru ca poate si nimeni nu-i spune ”pana aici”?! De aceea ai nevoie de o insitutie in Romania care sa mai si sesizeze genul acesta de abuz", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

De asemenea, saluta scrisoarea trimisa de presedinte premierului Sorin Grindeanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.