Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan sustine ca Raportul MCV pentru Romania prezentat de Comisia Europeana arata progrese substantiale, insa "trebuie luptat in continuare pentru a feri justitia de presiunile politice ale PSD si ALDE", scrie dcnews.ro.

"Planul coalitiei PSD-ALDE de a-i face scapati pe protejatii politici face un rau urias Romaniei, pentru ca transmite mesajul ca progresele inregistrate de tara noastra nu sunt ireversibile.

Tocmai aceasta atitudine a PSD-ALDE tine Romania intr-o monitorizare care ne stigmatizeaza ca tara. Daca PSD si ALDE s-ar abtine de la subminarea Justitiei, mecanismul ar fi probabil ridicat mult mai repede.

Progresele remarcate de raportul Comisiei Europene sunt substantiale, dar cum facem un pas inainte, cum PSD si ALDE vor sa traga Romania doi pasi inapoi", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.