Fostul premier Dacian Ciolos a transmis un mesaj dur de Ziua Unirii Principatelor, atragand atentia ca "politicienii nu sunt acolo ca sa lupte pentru interese personale sau pentru a oferi privilegii protejatilor", scrie antena3.ro.

"Conducatorii politici au privilegiul de a contribui cu modestie si daruire la consolidarea comunitatii, intarindu-i valorile si principiile prin propriul exemplu, prin fapte, prin idei. Nu sunt acolo ca sa lupte pentru interese personale sau pentru a oferi privilegii protejatilor. Dregatoria vremelnica pe care o au, increderea oamenilor, nu pot fi folosite ca scut impotriva legii. (...)

De ziua Unirii Principatelor va urez tuturor sa fim demni, sa fim toleranti cu diferentele dintre noi, sa nu transformam confruntarile de idei in ura, sa pastram vii acele lucruri care ne unesc!

Va invit sa credem ca aceasta tara este mai mult decat o suma de individualitati, ca valorile ei nu pot fi reduse la cel mai mic numitor comun, ca viitorul ei si al nostru ca neam sunt incomparabil mai importante decat interesele politice sau partinice de moment", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Citeste si:



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.