Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie la protestele din strada, impotriva proiectelor Guvernului privind amnistia si gratierea, scrie dcnews.ro. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis s-a alaturat multimii in Piata Universitatii.

"M-am intors de la instalarea presedintelui Americii si l-am gasit pe presedintele Romaniei in fruntea unei noi mineriade, o manifestatie neautorizata, impotriva guvernului Romaniei, impotriva ordinii constitutionale si impotriva votului popular din 11 decembrie, sabotand legalitatea care sta la baza statului de drept.

Presedintele tarii s-a situat azi in afara legii, vizand avantaje politice personale si cerand aberatii constitutionale: retragerea unor ordonante, mai ales a unora care nu au fost date.

E un inceput de lovitura de stat. De fapt, presedintele Iohannis vrea, asa cum a vrut si fostul presedinte Basescu, sa puna in catuse puterea legitimata prin votul democratic. Vrea ca in continuare Romania sa fie condusa de institutii fara legitimitate democratica, prin teroare, iar romanii sa ramana prizonierii unor puteri nealese", a scris liderul social-democratilor pe Facebook.

Liviu Dragnea a specificat si motivul pentru care a solicitat Ministrului de Interne sa retraga jandarmii din fata sediului PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.