Liderul PSD, Liviu Dragnea, a subliniat ca nu va cersi in Cismigiu dupa ce salariile demnitarilor vor fi reduse.
"Cum o sa ma descurc eu cu salariul mai mic? Cum m-am descurcat pana acum trei saptamani de zile. Nu am cersit in Cismigiu, nu o sa cersesc nici de aici inainte. Inca nu am luat salariul de la Camera. Mi se pare totusi mult, eu nu am fost obisnuit cu un asemenea salariu. Cum m-am descurcat si inainte asa o sa ma descurc si dupa aia", a declarat presedintele Camerei Deputatilor, citat de antena3.ro.

Liderul social-democratilor nu este de acord cu diferenta considerabila dintre salariul minim si cel maxim si este de parere ca ar trebui sa "pice" in Parlament OUG privind cresterea indemnizatiilor inaltilor demnitari. "Eu o sa sustin ca acea ordonanta sa fie picata in Parlament. Ma afecteaza inclusiv pe mine. (...) Nu este corect si asta nu este populism. Sunt oameni care au salarii foarte mici pentru care muncim sa facem un sistem si sa cream crestere economica ca sa aiba acces la venituri mai mari".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.