Presedintele USR, Nicusor Dan, sustine ca in partidul sau exista "oameni cu pozitii ideologice diferite", insa aceste opinii urmeaza sa fie dezbatute in interiorul partidului, scrie dcnews.ro.

"Zilele acestea s-a vorbit mult despre unitatea USR. USR este unita, am vazut asta in teambuildingul pe care l-am tinut la Sibiu impreuna cu 400 de membri si simpatizanti ai USR. Suntem uniti pentru ca ne dorim aceleasi lucruri: o cheltuire responsabila a banilor publici, o guvernare transparenta,onesta si eficienta, depolitizarea administratiei, un alt mod de a face politica.

Da, in USR exista oameni cu pozitii ideologice diverse pe care le vom dezbate in interiorul partidului, dar acest fapt dovedeste ca suntem un partid democratic si un spatiu de discutie si de negociere permanenta. Ce partid se mai poate descrie in acest fel?", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.