Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat, duminica, la Sibiu, ca primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, ”fie in martie, fie in mai”, data exacta urmand sa fie stabilita pana la sfarsitul acestei luni, iar el ”fara indoiala” va candida pentru functia de presedinte.

Aproximativ patru sute de membrii ai USR s-au reunit, duminica, la Sibiu, unde au participat la prima Conferinta Nationala a formatiunii.

La final, liderul USR, Nicusor Dan, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, ”fie in martie, fie in mai”.

”S-a discutat cea mai echitabila norma de reprezentare la congres pentru ca deja suntem prea mari pentru a face o adunare generala si s-a discutat foarte mult despre imbunatatirile pe care trebuie sa le aducem la Statut”, a spus Nicusor Dan.

El a precizat ca pana la sfarsitul lunii ianuarie se va stabili data exacta congresului, astfel incat toate pregatirile sa fie facute din timp.

Raspunzand unei intrebari privind candidatura sa la conducerea partidului, Nicusor Dan a raspuns: ”Fara indoiala, voi candida pentru functia de presedinte”.

Liderul USR a mai spus ca membrii partidului trebuie sa mai stabileasca la congres chestiuni ”tehnice”, legate de delimitarea unor filiale, plata cotizatiilor si alte lucruri care nu sunt clare in Statutul organizatiei.

In plus, Nicosor Dan a precizat ca, pana la congres, vor avea loc alegeri si in filiale, astfel incat sa se stabileasca foarte clar participantii la acesta, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.