Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, la Ploiesti, ca ministerul pe care il conduce se confrunta cu probleme precum lipsa de personal si dotarea ”destul de deficitara”, ea precizand ca le multumeste angajatilor MAI care au intervenit in perioada codurilor meteo din aceasta iarna.

”In fruntea acestui minister este o femeie care in afara de faptul ca si-a propus sa munceasca foarte mult si sa identifice problemele, sa gaseasca solutii - stiti bine, ne confruntam cu o lipsa de personal, ne confruntam cu o infrastructura in ceea ce priveste dotarea destul de deficitara si astea sunt prioritati pentru mine -, dar in fruntea ministerului este in primul rand un om, un om cu suflet pentru cei care sunt in strada, pentru cei care sunt langa oameni efectiv”, a spus Carmen Dan, dupa ceremonia de investirte in functie a noului prefect de Prahova, Madalina Lupea.

Miniostrul de Interne a mai spus ca primeste multe mesaje de la angajatii din structurile ministerului pe care il conduce si ca ii incurajeaza pe acestia sa ii comunice problemele cu care se confrunta.

La finalul ceremoniei de investire, Carmen Dan a mers la structurile din cadrul ministerului – Inspectoratul pentru situatii de Urgenta, Inspectoratul de Politie si cel de jandrami – pentru a da mana cu oamenii care au intervenit in sprijinul cetatenilor si pentru le multumi.

”Era absolut firesc sa dau mana cu baietii de la pompieri, SMURD, de la Jandarmerie si de la Politie, cu cei de la circulatie care au grija in fiecare saptamana sa degajeze drumul spre munte si cetatenii sa se poata deplasa in conditii de siguranta si sa le multumesc personal pentru efortul pe care l-au facut.Toti s-au miscat, din punctul meu de vedere, ireprosabil, chiar daca unii au trecut prin fenomente mai critice, altii au avut de gestionat fenomene meteorologice mai usor de gestionat”, a mai spus Carmen Dan conform News.ro.

Ea a precizat ca din punctul sau de vedere autoritatile au gestionat ”bine” interventiile din perioada cu viscol si ger si ca nu are informatii potrivit carora lucratorii din ministerul de Interne sa nu-si fi facut datoria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.