Fostul premier Victor Ponta a reactionat printr-un comentariu ironic la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Claude Moraes, presedintele Comisiei de libertati din Parlamentul European, a scris pe Faecbook in urma dezvaluirilor fostului deputat Sebastian Ghita ca urmareste cu "ingrijorare evenimentele din Romania unde interventia serviciilor secrete si ale actorilor politici in activitatea sistemului judiciar poate doar sa submineze credibilitatea justitiei", scrie antena3.ro.

"Traduc din engleza pentru Dl Klaus Iohannis (...) :

Parlamentul European - Presedintele Comisiei pentru Justitie, Afaceri Interne si Libertati Civile : 'urmarim cu profunda ingrijorarare situatia din Romania unde interventia serviciilor de informatii si a decidentilor politici in activitatea judiciara poate doar sa submineze credibilitatea justitiei ....'!!!

Stiu - o sa gaseasca noii securisti de la Hotnews ca si Presedintele Comisiei din PE e de fapt un corupt, sau e platit de Voiculescu, Ghita , Adamescu etc!!! Asa facea Securitatea si pe vremea lui Ceausescu : spunea ca strainii 'dezinformeaza'! Dar romanii stiau ca Securitatea minte ... si atunci si acum!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.