Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, critica inca o data decizia Ministerului Educatiei de a permite numirea directorilor de scoli fara concurs, noteaza antena3.ro.

"Am avut dreptate cand am spus ca PSD a modificat un Ordin de Ministru printr-o fituica fara nicio valoare juridica. Vineri, toate Inspectoratele Scolare au primit nota nr. 24187 din 6.01.2017 prin care aveau liber la numirea pe functii a directorilor care nu au promovat concursul sau care nu au participat la acesta, asteptand sa vina PSD sa-i numeasca in functie pe criterii politice. Nu au primit si Ordinul de Ministru, din simplu motiv ca el nu exista in data de 06.01.2017! Abia aseara, in 9.01.2017, au publicat in Monitorul Oficial nr. 20/09.1.2017 (Partea I) Ordinul de Ministru nr. 3.044 care preia informatia din nota de vineri.

Am atras atentia ca au facut o ilegalitate. Au stiut ca fac o ilegalitate. Acum au acoperit o ilegalitate cu o alta ilegalitate.

PSD trebuie sa raspunda de ce Ministerul Educatiei a transmis catre toate inspectoratele nota nr. 24187 din 6.01.2017, in loc sa trimita Ordinul de Ministru?", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste si: Traian Basescu: Ticalosia fara limite de la Ministerul Educatiei Nationale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.