Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este acuzata de Nicusor Dan ca ar fi instigat agentii de paza sa o impiedice sa vorbeasca pe Ana Ciceala, consilier din partea USR, noteaza dcnews.ro.

"Gabriela Firea a instigat agentii de paza din Primaria Capitalei sa o impiedice pe Ana Ciceala, consilier USR, sa vorbeasca! Asa isi exercita PSD puterea, prin abuz si intimidare.

Protestam impotriva modului in care Gabriela Firea si majoritatea PSD au impiedicat-o pe Ana Ciceala, consilier general, sa-si exercite mandatul potrivit legii, la dezbaterea ce a avut loc sambata, 7 ianuarie, in Consiliul general al Muncicipiului Bucuresti, privind demiterea conducerii RATB.

Interpelarea prin care consiliera USR arata ca demiterea conducerii RATB este ilegala si ca va produce prejudicii bugetului Capitalei a fost oprita de catre presedintele de sedinta Culea Marian Orlando (PSD) care a facut semn agentilor de paza sa o evacueze pe Ana Ciceala din sala", a scris Nicusor Dan pe Facebook.

In cadrul sedintei de sambata, consilierul general USR Ana Maria Ciceala a declarat ca hotararea propusa de primarul Capitalei nu este legala, intrucat nu au fost prezentate dovezi scrise, ci "sunt doar vorbe”.

"Doamna primar nu a pus pe ordinea de zi niciun fel de raport de evaluare a activitatii si a performantei a acestor oameni, administratori ai RATB. Ceea ce ne propune doamna primar, fara sa aduca niciun fel de notificari scrise conducerii RATB, fara nicio evaluare de performanta, in absenta acestor dovezi scrise, sunt doar vorbe”, a declarat la momentul respectiv Ana Ciceala, consilier USR.

Consilierii PSD s-au aratat revoltati de interventia consilierului USR, iar presedintele sedintei de consiliu, Culea Marian Orlando, a cerut ca Ana Ciceala sa paraseasca sala. Dupa mai multe interventii ale consilierilor, votul a fost reluat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.