Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea si-a dat seama ca "nu prea exista resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase" si atunci "vine cu scuza" potrivit careia ar lipsi "10 miliarde din bugetul de stat", noteaza antena3.ro.

«Cu priceperea-i "pretutindenara", Dragnea a depistat, nici mai mult, nici mai putin, decit lipsa a 10 – 14 miliarde de lei din bugetul de stat in luna decembrie 2016. (...)

In realitate, odata instalati la guvernare, pesedistii constata ca nu prea exista resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Si, atunci, ce scuza mai convingatoare decat “greaua mostenire”?

Iar daca "greaua mostenire'" o impanam cu o Comisie Parlamentara de Ancheta, reteta propagandistica este perfecta pentru a motiva introducerea unor noi taxe si impozite», a scris senatorul PMP pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.