In urma sedintei de Guvern, premierul Sorin Grindeanu a afirmat "oamenii se uita cu incredere si speranta" catre PSD, motiv pentru care se "va asigura ca vor raspunde cu responsabilitate asteptarilor romanilor", noteaza antena3.ro.

"Am luat primele masuri pentru punerea in aplicare a Programului de guvernare in cadrul Sedintei de Guvern: pensii mai mari, salarii marite pentru cei care muncesc in administratia publica locala (e important sa subliniez aici ca nu ne referim la functiile de conducere), salarii mai mari pentru angajatii din functiile de executie din domeniul culturii care, din pacate, au inca venituri insuficiente. Totodata, am decis marirea burselor studentesti si transport gratuit pe calea ferata pentru acestia. Am luat o serie de masuri consistente pentru mediul de afaceri astfel incat sa cream premisele unei cresteri economice sustenabile. Si, nu in ultimul rand, am decis ca de la 1 februarie 2017 sa marim salariul minim la 1450 lei!

Oamenii se uita cu incredere si speranta catre noi. Tocmai de aceea, ma voi asigura ca vom raspunde cu responsabilitate asteptarilor romanilor", a scris premierul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.