In urma afirmatiilor presedintelui Klaus Iohannis de la CSM, copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a reactionat intr-un comentariu pe Facebook, noteaza antena3.ro.

"Banuiesc ca daca as fi acceptat 'oferta' lui Klaus Iohannis de a intra la guvernare intr-o alianta PNL-USR-PMP, acum presedintele ar fi avut un alt discurs la adresa mea. Din pacate, domnia sa continua discursul din campania electorala si ii ataca pe cei pe care ii considera adversari politici. Campania s-a terminat, iar presedintele ar trebui sa respecte votul romanilor. (...)

Da, imi doresc ca presedintele sa fie un partener in proiectele pentru Romania, incepand cu sustinerea 'statului de drept', nu a 'statului drepti' pe care il sustine acum. Mi-as dori sa il aud pe Presedintele Romaniei sustinand o lege care sa reglementeze strict ascultatul telefoanelor romanilor si sa penalizeze excesele si abuzurile institutiilor de forta", a scris presedintele Senatului pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.