Legea care elimina 102 taxe, inclusiv taxa radio-tv, a fost promulgata vineri de presedintele Klaus Iohannis, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale remis 9AM.ro.

Presedintele nu mai avea nicio alta optiune legala decat sa o promulge, dupa ce a si retrimis-o in Parlament, iar CCR a anuntat ca este constitutionala. Klaus Iohannis a promulgat aceasta lege in ultima zi in care era obligat, legal, sa o faca.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 6 ianuarie a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative", relateaza Administratia Prezidentiala.

Intre taxele nefiscale care sunt eliminate de aceasta lege se regasesc: taxa de timbru de mediu pentru autovehicule, taxe la registrul comertului, taxe consulare si de cetatenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio-tv, taxa suplimentara pentru eliberarea pasaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Nationala de Pensii, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.