Dupa ce a demisionat din functia de primar al Craiovei si a fost investita ministru al Muncii si Justitiei Sociale in noul Guvern PSD, LIa OLguta Vasilescu a transmis un mesaj craiovenilor, scrie antena3.ro.
"Nu i-am mintit pe craioveni. Am spus, inainte de campanie, ca imi doresc sa raman primar, dar daca voi obtine o functie din care reusesc sa ajut mai mult orasul, voi demisiona. Parlamentul Romaniei m-a investit in functia de ministru al Muncii si Justitiei Sociale. Din aceasta pozitie voi putea aplica, in mod direct, programul de guvernare al PSD care va aduce bunastare intregii Romanii si voi putea veghea de aproape ca obiectivele atat de necesare pentru Craiova si intreaga Oltenie, autostrada si spitalul regional, sa se realizeze. Pentru ca, dupa ce am reusit sa construiesc un spital, un stadion, utilitati, infrastructura, un parc acvatic, un parc industrial, sa renovez spitalele municipalitatii, scolile sau parcurile, consider ca cele mai importante obiective pentru oras sunt cele mentionate. A fost o decizie pe care am cantarit-o mult si am luat-o cu foarte multa greutate", a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.