Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, ironic, liderului PSD Liviu Dragnea, in timpul ceremoniei de depunere a juramantului de catre noul Guvern, sa ii invete si pe noii membri ai Executivului programul de guvernare, avand in vedere ca "aflaram de la televizor ca este singurul care cunoaste programul din scoarta in scoarta".

"Dle Dragnea, aflaram de la televizor ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta. Va rog eu frumos, invatati-i si pe ei".

La finalul ceremoniei, Iohannis a dat mana cu presedintii celor doua Camere - Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea si cu presedintele Curtii Constitutionale - Valer Dorneanu. Ulterior, Iohannis i-a invitat pe membrii guvernului Grindeanu la o fotografie de grup. Ceremonia s-a incheiat rapid, fara ca presedintele sa-i invite pe ministri sa ciocneasca o cupa de sampanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.