Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, si-a inceput discursul din plenul reunit al Parlamentului in care cere votul de incredere multumind PSD pentru propunere si afirmand ca Sevil Shhaideh ar fi fost o varianta "excelenta" de premier. El i-a multumit si lui Liviu Dragnea pentru "echilibru" si pentru ca a fost "un adevarat om de stat".

Grindeanu si-a inceput discursul multumind "celor care l-au propus in aceasta functie", scrie News.ro.

"Vreau sa precizez de asemenea de la inceput faptul ca prima propunere a PSD pentru functia de premier (n.r Sevil Shhaideh) ar fi fost o varianta excelenta pentru conducerea Guvernului si e bine ca dansa va fi alaturi de mine in echipa viitorului Executiv", a spus Sorin Grindeanu.

El i-a multumit in deschidere si lui Liviu Dragnea.

"Salut in mod deosebit echilibrul domnului presedinte Liviu Dragnea, care in ultimele saptamani s-a comportat ca un adevaratat om de stat, punand interesul national mai presus de interesul sau personal sau al partidului pe care il conduce. S-a evitat astfel o criza foarte nociva", a spus Sorin Grindeanu, discursul sau fiind intrerupt de randuri de aplauze din sala.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.