Dacian Ciolos a sustinut, miercuri dupa-amiaza, ultima sa conferinta de presa ca sef al Guvernului, facand bilantul activitatii acestuia.

"Este ultima mea interventie in calitate de prim-ministru. Vreau sa fac un bilant, fara sa intru in detalii. As vrea sa pornim de la punctul de inceput al acestui guvern, sa reamintim pentru a intelege mai bine misiunea si modul in care a indeplinit-o", a spus Dacian Ciolos, precizand ca a fost supus unor presiuni foarte mari.

Unele partide se asteaptau ca acest partid sa se ocupe de administrarea unor probleme ale tarii ascunse pentru 20 de ani”, a precizat Ciolos.

Totodata, Dacian Ciolos a marturisit ca a primit multe propuneri de a intra in politica si ca nu exclude in totalitate aceasta posibilitate.

Intreaga declaratie a lui Dacian Ciolos o puteti urmari in videoclipul de mai jos.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.