Social-democratul Viorel Stefan a trecut de votul comisiilor de specialiate din Parlament dupa o audiere care a depasit o ora si jumatate, desi era programata sa dureze cel mult 30 de minute.

Au votat pentru 19 parlamentari, impotriva 11 si a fost o singura abtinere. "Solicit un vot favorabil pentru un mandat greu. Acesta nu e un mandat de invidiat ci vizeaza coordonarea politicilor publice din domeniul fiscal bugetar", si-a inceput Stefan discursul introductiv. El a mai promis un Cod Economic care sa includa toate legile economice si care sa fie pus gratuit la dispozitia firmelor. "In aprilie acest Cod va intra in dezbatere parlamentara iar la 1 iulie il vom avea publicat in Monitor Oficial", a mai spus Stefan citat fiind de HotNews.

Codul Economic va contine masuri care vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2018 si se va intinde pe un orizont de 5 ani, potrivit lui Viorel Stefan.

Viitorul ministru a mai declarat si faptul ca daca se va dovedi plagiatul in cazul doctoratului sau acesta va demisiona "de indata", fara a mai oferi si alte lamuriri pe aceasta tema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.