Politica4 Ianuarie 201715:30

Lectura de un minut

"Sper ca mintea sa ma tina in stare sa nu fac greseli", a inceput acesta, la intrebarile ziaristilor prezenti pe holurile Parlamentului.

Chestionat de ce a durat atat de mult audierea sa, fata de a celorlati ministri, Petre Daea a precizat ca agricultura este un "domeniu atat de complex si complicat" iar "timpul e doar un instrument pentru o faza in care oamenii se aduna sa vorbeasca despre existenta lor".

Acesta a precizat ca va prelua functia de ministru al Agriculturii deoarece partidul i-a incredinta o misiune iar fermierii asteapta sa o indeplineasca.

"Misiunea se incredinteaza si nu se cere. Ea se duce la indeplinire fara echivoc", a subliniat Petre Daea citat de HotNews.

Acesta a precizat ca in fiecare dimineata va ajunge la minister la ora 6,30 dimineata: "Mi-am ales creionul, ochelarii si mi-am fixat ora de a ajunge in minister".

Citeste si:
Daea, dupa demiterile Guvernului Orban: "Stopati demersul nepriceperii
Daea, dupa demiterile...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.