Sevil Shhaideh, prima propunere a PSD pentru functia de premier, a sustinut, joi, ca in discutiile cu presedintele Klaus Iohannis seful statului a lasat impresia ca va fi nominalizata, discutand inclusiv despre cum va fi organizata ceremonia de investitura.

Shhaideh a precizat ca nu a aflat de la presedinte motivele respingerii.

"Discutia a fost foarte, poate eu nu ma pricep si nu stiu tonul conversatiilor la telefon, dar din ce am inteles eu, o discutie normala, naturala, chiar cum va fi ceremonia de investire a Guvernului, adica eu personal, poate nu ma pricep sa sesizez tonuri in conversatie, nu am inteles ca ar fi o problema, ar fi vorba de un refuz", a spus ea, la Romania Tv.

Shhaideh a adaugat ca a discutat cu Iohannis despre bugetul pe 2017, despre echipa guvernamentala si despre deficit. Intrebata daca a aflat motivele refuzului, ea a negat.

"Astea sunt instrumentele dansului, cum explica. Eu, personal, in schimb ma asteptam macar, asa cum am vorbit la telefon si mi-a zis sa ma pregatesc si am stat 5 zile si am lucrat incontinuu, ma asteptam macar atat sa-mi zica, macar inainte, sa ma cheme, din politete macar", a spus Sevil Shhaideh.

Social-democrata a mai afirmat ca "refuza sa creada" ca problemele invocate privind sotul ei si legaturile cu regimul de la Damasc au sens si ca ar fi adevarate.

Shhaideh a spus ca in discutia cu ea, Klaus Iohannis nu a invocat eventuale vulnerabilitati de securitate cu privire la nominalizare, scrie Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.