Dupa ce Comisia de buget-finante a dat, miercuri, un raport de respingere a cererii presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, acesta urmand sa intre la votul final in plenul Camerei Deputatilor, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat printr-un comentariu pe o pagina de socializare, scrie puterea.ro.

"Asa cum am promis, eliminarea celor #102taxe nefiscale a devenit realitate! Dupa votul de astazi din Parlament si dupa decizia de constitutionalitate, data deja de Curtea Constitutionala, sper doar ca presedintele sa promulge legea cat mai repede.

Asa cum sper ca, in cel mai scurt timp, sa avem instalat un guvern #legitim care sa puna in aplicare, cu celeritate, masurile prezentate in programul de guvernare al #PSD pentru care romanii ne-au acordat increderea", a scris social-democratul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.