Presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu ii ureaza, pe Facebook, sarbatori fericite lui Sebastian Ghita, precizand ca nu stie unde se afla omul de afaceri si ca fuga acestuia a fost generata de temeri legate de viata sa.

Presedintele PRU sustine ca este urmarit de cand Sebastian Ghita a disparut. ”Toata lumea ma suna sa ma intrebe de Sebi Ghita... unde e?...cum a facut?...de ce nu ies public sa ma delimitez de el?..etc. Am niste personaje care se plimba prin fata casei mele si care se tin apoi dupa mine, cat e ziua de lunga si noaptea de mare”, a scris Bogdan Diaconu.


El sustie ca teama pentru viata proprie l-a facut pe Ghita sa fuga. ”Nu stiu unde este...as vrea sa stiu ca este bine! Daca a plecat in lumea cea mare, a facut-o doar pentru ca se temea pentru viata sa! Sper sa fi reusit sa si-o salveze! PS: Craciun fericit si linistit, Sebi!”, a mai scris Diaconu, conform News.ro.

Fostul deputat este insa cautat de miercuri, dupa ce a fost chemat la DNA Ploiesti, in dosarul de coruptie privind vizita din 2012 a fostului premier britanic Tony Blair in Romania, si nu s-a prezentat, ulterior pe numele lui fiind emis un mandat de aducere.
Sebastian Ghita va pierde cautiunea de 60 milioane de lei daca instanta suprema va decide arestarea sa, ca urmare a incalcarii obligatiilor controlului judiciar. Conform Codului de procedura penala, instanta de judecata dispune prin hotarare confiscarea cautiunii, daca masura controlului judiciar pe cautiune a fost inlocuita cu masura arestului la domiciliu sau a arestarii preventive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.