Sevil Shhaideh este persoana pe care social-democratii i-au propus-o presedintelui Klaus Iohannis ca sa ocupe functia de premier.

Anuntul a fost facut de liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce a iesit de la consultari la Cotroceni.

Social-democratii au mers impreuna cu reprezentantii ALDE la Cotroceni, iar propunerea facuta de PSD este sustinuta si de liberal-democrati. De altfel, liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, declara ca este firesc ca viitorul premier sa provina din randul social-democratilor.

Suspansul in legatura cu propunerea de premier pe care o are PSD-ul era extrem de mare, in conditiile in care numele acestuia a ramas secret pana in ultima clipa, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, cotat initial ca favorit, parea o optiune din ce in ce mai improbabila.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.