Nicusor Dan a raspuns la intrebarea daca USR poate reveni la decizia de a-l exclude din partid pe sotul Clotildei Armand, Sergiu Moroianu.

"Tot ceea ce poate sa faca domnia sa este conform statutului, sa faca un apel la Comisia de arbitraj. Daca il va face, Comisia de arbitraj il va judeca. Pana in momentul asta nu a dat niciun semn de a retracta acuzatiile foarte grave si mincinoase pe care ni le-a adus.

A fost o decizie pe care a luat-o in unanimitate Biroul National prin toti membrii prezenti", a spus Nicusor Dan, citat de dcnews.ro.

Sotul Clotildei Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, in urma acuzatiilor conform carora ”echipa de comunicare/campanie” a USR ar fi asociat imaginea formatiunii cu activistii LGBT si cu Soros.

”Este o decizie trista. L-am invitat sa dea explicatii, dar nu a venit. Sunt foarte multe lucruri neadevarate pe care le-a spus (Moroianu – n.r.), lucruri care ne prejudiciaza imaginea foarte tare, cum ar fi faptul ca am fi asociati cu Soros, ca nu am fi fost transparenti cu banii in campanie sau ca ar fi fost servicii fictive platite in campanie”, a declarat Nicusor Dan despre excluderea lui Moroianu.

Citteste si: Reactia Clotildei Armand dupa excluderea sotului ei din USR


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.