Dupa ce Curtea Constitutionala a decis, vineri, ca Legea PSD prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, este constitutionala, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca o va retrimite la Parlament, anunta romanialibera.ro.

"Voi retrimite legea in Parlament", a declarat seful statului la scurt timp dupa ce Curtea Constitutionala si-a anuntat decizia.

Iohannis sustine ca viitorul Parlament va fi nevoit sa decida cum se va proceda in acest caz.

"E posibil sa fie o dezbatere nu doar in societatea civila, ci in Parlament, unde trebuia sa aiba loc din capul locului", a spus presedintele, citat de realitatea.net.

Decizia Curtii Constitutionale a fost luata cu majoritate de voturi.”Ne-am pronuntat in sensul respingerii sesizarii ca fiind neintemeiata, motivand ca toate criticile care s-au formulat nu isi gasesc un temei constitutional care sa ne justifice admiterea sesizarii”, a declarat presedintele CCR, Valer Dorneanu.

Citeste si: Dragnea, dupa decizia CCR: Ceea ce este bun pentru oameni nu are cum sa fie neconstitutional


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.