Premierul a avut o discutie telefonica cu liderul PSD in care acesta i-a cerut intarzierea cu 1 an a taierii taxelor, Dragnea lasand sa se inteleaga ca Dacian Ciolos se va conforma. Guvernul a remis insa 9AM.ro un comunicat de presa prin care se anunta faptul ca primul-ministru nu a dat niciun raspuns clar in aceasta privinta.

"In cadrul discutiei telefonice cu domnul Liviu Dragnea, premierul Dacian Ciolos nu a confirmat ca accepta propunerile de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul fiscal. Prim-ministrul a precizat ca ia nota si analizeaza aceasta propunere, dar trebuie avute in vedere mai multe aspecte legale si de oportunitate ale deciziei", arata sursa citata.

De asemenea, premierul Dacian Ciolos se asteapta ca PSD sa isi indeplineasca promisiunile facute inainte de alegeri, se mentioneaza in comunicat.

"Pe de alta parte, premierul Dacian Ciolos se asteapta ca Partidul Social Democrat sa isi respecte promisiunile si programul de guvernare prezentat cetatenilor inainte de alegerile parlamentare din 11 decembrie, asumandu-si totodata responsabilitatea politicii fiscale si legislatia adoptata deja in Parlament", mai arata Guvernul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.