Dupa ce le-a transmis multumiri romanilor pentru increderea acordata, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa impartaseasca un mesaj al unui alegator care l-a impresionat, noteaza stiripesurse.ro.

"Buna seara, felicitari pt rezultat!!! Nu sunt simpatizant PSD, dar azi am votat cu dumneavoastra. Am ales sa va votez pentru ca vreau sa traiesc intr-o tara in care politica sa fie politica si ordinea sa se faca democractic si nu prin institutii de forta. Vreau sa pot merge in justitie si sa mi se faca dreptate, sa am un raspuns si sa nu dureze o viata de om pana la un verdict. Vreau sa merg in spital si sa fiu sigura ca o boala banala nu ma va scoate pe la morga. Vreau ca scoala sa imi pregateasca copii pentru o meserie,unde sa invete valorile romanesti si sa se pregateasca pentru viata, sa nu se faca experimente pe ei. Vreau sa lucrez si sa ma pensionez in tara mea, sa imi cresc nepotii aici si sa imi vad copii respectati. Asta cred ca vrea fiecare roman!!!

Victoria e mare, dar responsabilitatea dumneavoastra a tuturor e si mai mare!!!! Nu uitati de ce ati ajuns acolo si nu va lasati terfeliti!!!!", a scris Dragnea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.