Clotilde Armand s-a aratat dezamagita de participarea scazuta la vot si a declarat, pentru News.ro, ca oamenii nu s-au prezentat la urne deoarece nu mai au speranta.

"Eu am votat dimineata. Sunt o persoana care incepe devreme. Am votat, am dus si restul familiei. Avem o matusa de 92 de ani, care era foarte fericita sa voteze (...) Am fost dezamagita ca participarea nu e la nivelul la care imi doream. In timpul lui Ceausescu era de 99,9%, acum nici nu ajungem la jumatate. Este foarte regretabil", a spus Clotilde Armand, citata de News.ro.

Clotilde Armand a afirmat ca acest lucru trebuie schimbat, iar oamenii trebuie sa recapete increderea in politica si in puterea votului lor: "Oamenii sa aiba speranta ca votul lor schimba ceva si nu au astazi aceasta incredere", a adaugat Clotilde Armand.

Ea s-a aratat bucuroasa, insa, de faptul ca Uniunea va intra in Parlament si ar putea obtine chiar un scor bun. "Vrem sa ducem acelasi razboi pe care il ducem deja in Bucuresti (...) mai departe."


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.