Edilul Bucurestiului, Gabriela Firea, a votat la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti, confruntandu-se cu un incident de care nu a mai avut parte pana la acest moment, anunta digi24.ro.

Atunci cand edilul Capitalei s-a prezentat la vot, seful sectiei de votare nu a permis accesul presei, gest pe care primarul l-a catalogat drept un "abuz": "Mi se pare un abuz. Am fost si eu surprinsa. Votez aici de ani de zile, niciodata nu s-a intamplat ca presedintele sectiei sa nu dea acces presei. E reprezentanta unui partid care evident nu ma simpatizeaza, dar nu asta e important ci ca nu doreste sa asigure transparenta pentru presa si accesul presei la evenimente care nu constituie secret de stat", a declarat Gabriela Firea.

"Am votat la prima ora!
Pentru un Parlament eficient care sa sustina un Guvern caruia sa-i pese de romani si sa fie receptiv la proiectele Capitalei care sunt in responsabilitatea Executivului: extinderea Centurii Capitalei, urgentarea lucrarilor la metrou, construirea celui mai mare si mai modern spital din tara!
Doamne ajuta-i pe romani!", a scris primarul general pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.