La alegerile parlamentare de duminica romanii au de ales intre Dragnea si Ciolos, a declarat, miercuri, la Targoviste, vicepresedintele PNL Cezar Preda.

''Am de facut o precizare vizavi de ce trebuie sa aleaga duminica cetatenii. Trebuie sa aleaga intre Dragnea si Ciolos, intre un premier penal si un premier moral. E o diferenta colosala intre cei doi si drumul Romaniei in urmatorii patru ani va fi stabilit prin votul cetatenilor, dupa ce ne-am uitat la acesti doi oameni, ce vrea Ciolos, ce vrea Dragnea'', a spus Cezar Preda, intr-o conferinta de presa.

Alegeri parlamentare 2016. "Cetatenii sa nu isi iroseasca votul pe partide mici", spune Cezar Preda

''Spun tuturor dambovitenilor ca trebuie sa vina la vot, ii rog sa vina la vot. Aici sunt doua blocuri mari care se bat: PSD si PNL. Daca vor si sunt in interiorul acestei politici a PSD, sa mentina saracia, sa umple tara de asistati sociali, sa dea ajutoare sociale, atunci sa voteze PSD; daca vor sa faca locuri de munca, educatie adaptabila pietei muncii, o altfel de politica, atunci sa voteze PNL. Si sa nu iroseasca votul pe partide mici, fie de dreapta, fie de stanga, pentru ca nu intra in Parlament si votul lor este inutil. Sa voteze PNL sau PSD. Eu le spun dambovitenilor ca echipa noastra este cea mai buna'', a afirmat vicepresedintele PNL.

Cezar Preda a fost desemnat, dupa alegerile locale, presedinte interimar al PNL Dambovita si candideaza la parlamentare, fiind cel care deschide lista de candidati a PNL Dambovita pentru Camera Deputatilor, precizeaza Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.