Intre Traian Basescu si Liviu Dragnea este "o fratie a celor mai rai in politica romaneasca", a afirmat presedintele PNL, Alina Gorghiu, duminica, referindu-se la invitatia lansata de liderul PMP de a participa la o dezbatere pe tema programelor de guvernare ale celor trei formatiuni politice.

"E o fratie intre domnul Dragnea si domnul Basescu, o fratie a celor mai rai in politica romaneasca. Sunt sigura ca domnul Basescu vrea sa-l ajute pe domnul Dragnea la o asemenea dezbatere. Eu cred ca daca domnul Dragnea va accepta pana la urma sa discutam deschis despre politica romaneasca si despre cum vedem noi Romania, domnul Basescu se poate uita, ca un prieten adevarat, de la televizor, de acasa. Si de data aceasta facem cinste cu pop-cornul si il las sa-si asigure suportul pentru cel mai bun prieten al sau, domnul Dragnea", a spus Gorghiu, intr-o sesiune live pe Facebook.

Ea a sustinut ca nu a primit din partea lui Liviu Dragnea raspuns daca va accepta provocarea pe care i-a lansat-o, de a participa la o dezbatere, adaugand ca nu si-a pierdut inca speranta.

"Nu, dar nu mi-am pierdut speranta. Nu stiu daca din aroganta sau din lasitate nu a raspuns. Eu cred insa ca stie ca va ramane de actualitate aceasta invitatie la un dialog cu domnia sa pe tot ce inseamna Romania pe care eu mi-o doresc, model de Romania pe care PSD si-l doreste si sper ca saptamana viitoare sa putem sa le aratam romanilor care este viziunea noastra pentru viitor. In mod clar, Romania mea nu este Romania domnului Dragnea, asta pot sa o spun inca de la inceput", a adaugat Gorghiu.

Lidera PNL a opinat ca seful PSD se teme de un asemenea dialog: "Cred ca se teme de acest dialog, de aceasta discutie civilizata pentru ca as putea sa-i dau argumente sau contraargumente la orice va spune".

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat un apel catre presedintele PSD, Liviu Dragnea, de a intra intr-o dezbatere, provocarea fiind lansata in timpul unui miting electoral regional organizat sambata seara, in Piata Unirii din Iasi, relateaza Agerpres.

De asemenea, presedintele PMP, Traian Basescu, i-a invitat pe liderii PNL si PSD, Alina Gorghiu si Liviu Dragnea, la o dezbatere televizata, pe tema programelor electorale ale celor trei partide. El a spus ca dezbaterea ar putea avea loc joi, 8 decembrie, ''la TVR sau la RO-TV, televiziuni care au lansat deja invitatii pentru o astfel de dezbatere''.

(Alegeri parlamentare 2016)

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.