Preotul Constantin Necula, consilierul misionar-pastoral si de imagine al Mitropoliei Ardealului, a transmis un mesaj video liberalilor adunati, vineri, la un eveniment electoral la Sibiu.

Acesta le-a spus ca cei care participa in campanie sau care incearca sa ne hotarasca viata in urmatorii patru ani trebuie sa inteleaga importanta a doua lucruri nenegociabile pentru poporul roman: Dumnezeu si sufletul poporului. Preotul Necula a declarat, pentru News.ro, ca ar transmite oricarui partid sau persoana care cere votul romanilor acest mesaj, respectiv sa aiba frica de Dumnezeu si respect fata de popor.

Mesajul parintelui Constantin Necula, inregistrat video, a fost transmis vineri la un evenimentul electoral al PNL Sibiu. Prezentatorul le-a spus liberalilor aflati la eveniment ca, asa cum multi dintre ei se gandesc la Dumnezeu in tot ce fac, un om al lui Dumnezeu s-a gandit astazi la ei.

"Nu e rau ca cei care participa in campanie sau care incearca sa ne hotarasca viata, pe viitorii patru ani, sa inteleaga importanta a doua lucruri nenegociabile pentru poporul roman: Dumnezeu si sufletul poporului. De aici se poate castiga si merge mai departe", a spus preotul Constantin Necula in inregistrarea video prezentata la evenimentul PNL din Sibiu.

Preotul Constantin Necula a declarat pentru News.ro ca mesajul nu este doar pentru PNL, ci pentru toti candidatii care le cer romanilor votul, transmite News.ro.

"Am adresat un mesaj tuturor candidatilor care ne cer votul. Oricine mi-ar cere un mesaj as spune la fel: sa aiba frica de Dumnezeu si sa aiba respect fata de poporul roman”, a spus pentru News.ro preotul Constantin Necula.

Parintele Necula a precizat ca a fost invitat la evenimentul PNL, dar a refuzat sa mearga. El a adaugat ca, desi mesajul sau a fost prezentat la evenimentul PNL Sibiu, acesta este valabil pentru orice partid si orice candidat la alegeri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.