1 Decembrie este ziua in care romanii spera la mai bine, ziua in care ne promitem sa nu ne mai lasam dezbinati si am incredere in forta pe care fiecare o are in el sa faca tara mai buna, afirma presedintele PSD, Liviu Dragnea.
''In fiecare an, 1 Decembrie este ziua sperantei, este ziua in care romanii spera la mai bine. Spera sa faca parte din clasa de mijloc in tara lor, nu sa plece din Romania in cautare de salarii mai mari. Spera ca parintii lor sa beneficieze de o ingrijire medicala de calitate iar copii, de o educatie mai buna. In fiecare an, de 1 Decembrie ne promitem sa nu ne mai lasam dezbinati — saracii impotriva celor bogati, cei din Transilvania impotriva celor din Moldova, tineri contra pensionari. Mesajul meu catre toti romanii astazi este ca ne va fi mai bine tuturor daca suntem uniti. Haideti sa indraznim sa credem in Romania, in forta pe care fiecare o are in el sa faca tara lui mai buna. Eu am incredere si sunt sigur ca vom reusi! La multi ani, Romania! La multi ani, romani!'', transmite liderul social-democratilor in mesajul adresat cu ocazia Zilei Nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.