Presedintele Klaus Iohannis a postat, joi, pe Facebook, un mesaj video cu ocazia Zilei Nationale, in care le-a urat "La multi ani!" romanilor si a aratat ca aceasta zi semnifica libertatea, iar ea trebuie sa fie permanent o sursa de inspiratie pentru a construi o tara "prospera, demna si unita" in jurul unor idealuri.

"1 Decembrie este ziua noastra, a tuturor celor care gandim si simtim romaneste. In aceasta zi speciala, sa celebram trecutul si sa privim cu optimism spre viitor. Aniversarea Marii Unirii este despre libertate, despre cum se poate indeplini un ideal, daca toate energiile unei natiuni sunt puse in slujba unui tel comun. Semnificatia acestei zile sa ne fie permanent o sursa de inspiratie pentru a construi o tara, demna si unita in jurul unor proiecte majore", se arata in mesajul lui Klaus Iohannis.

Clipul postat de presedinte a fost inregistrat la Palatul Cotroceni. In final, presedintele le ureaza romanilor "La multi ani!".

"La multi ani, dragi romani, oriunde v-ati afla! La multi ani, Romania!", incheie seful statului, conform News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.