Avand in vedere ca nu a primit raspuns la scrisoarea trimisa in luna martie, presedintele-ales, Igor Dodon, i-a retrimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, scrie antena3.ro.

"Domnul presedinte Iohannis m-a vizat in una din interventiile sale recente, referindu-se la cum e corect sa se procedeze intre presedinti. E bine ca Dumnealui deja nu doar ia act de alegerea mea, ci abordeaza situatia mai personal si mai concret.

Cu acest prilej, ii amintesc domnului presedinte roman Iohannis ca i-am transmis inca in primavara o scrisoare deschisa, la care Dumnealui inca nu a raspuns. Il asigur ca in calitatea mea de presedinte ales al Republicii Moldova am aceleasi preocupari ca si acum jumatate de an cu privire la subiectele din acea scrisoare. Deci, ii readresez domnului Iohannis acel mesaj. Il puteti vedea atasat", a scris Igor Dodon pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.