Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut luni o intrevedere cu premierul suedez Stefan Löfven, la Stockholm, in cadrul careia s-a discutat despre ceea ce urmeaza sa faca PSD in cazul in care va castiga alegerile, noteaza stiripesurse.ro. Cu acest prilej, liderul social democratilor a transmis un mesaj dur tehnocratilor.
"In timp ce la Bucuresti tehnocratii discutau despre inghetarea salariului minim si taierea salariilor altor categorii profesionale, am discutat cu premierul Suediei despre ce va face PSD pentru a aduce mai multi romani in clasa de mijloc. Cresterea economica trebuie sa se transpuna in locuri de munca mai bine platite, educatie si sanatate de calitate", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Citeste si: Liviu Dragnea, in Suedia, unde va avea o intrevedere cu premierul Stefan Lofven. Ce teme de discutie figureaza pe agenda


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.