Fostul sef CIA, Generalul David Petraeus, care a fost condamnat in 2015 la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru modul in care a gestionat informatii secrete, este pe cale sa preia functia de secretar de stat in administratia Trump. Aceasta situatie a constituit un prilej perfect pentru fostul premier Victor Ponta de a ironiza discursul sefului statului despre "penali", scrie stiripesurse.ro.

"Propagandistii si deontologii" din Romania (si iohannistii si ciolosistii aparuti peste noapte) se pragatesc sa isi faca harakiri.

Presedintele Donald Trump se gandeste serios sa il nominalizeze pe Generalul David Petraeus in functia de Secretar de Stat ( Ministru de Externe al SUA)!!!

Generalul Petraeus este personalitate supercunoscuta/ general cu 4 stele, militar de cariera, fost comandant in Iraq si Afghanistan, fost Director CIA / ar fi un castig pentru Europa de Est si Romania / are insa o singura "problemuta" din punctul de vedere al Palatului Cotroceni si al Sistemului de Propaganda - in 2015 a primit o condamnare penala de 2 ani cu suspendare si 100.000 dolari amenda!!!

Credeti ca Romania o sa rupa relatiile diplomatice cu SUA daca dl Petraeus va fi Secretar de Stat??? Credeti ca Dl Iohannis il va suna pe Donald Trump sa il avertizeze sa nu numeasca "penali"??? Eu nu cred!', a scris Ponta pe Facebook.

Iata cum isi imagineaza social-democratul prima vizita oficiala in Romania a Secretarului de Stat David Petraeus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.