Elena Udrea sustine ca fostul premier Victor Ponta este principalul vinovat pentru faptul ca sistemul a preluat toata reteaua de putere din Romania, scrie antena3.ro.

"Al treilea politician la care m-am gandit cand am spus ca sunt 'O femeie cat 10 barbati' este Victor Viorel Ponta. Tafnos, arogant si lipsit de experienta, obsedat de Traian Basescu, acesta si-a canalizat intreaga energie in lupta contra fostului Presedinte, ratand, astfel, alegerile din 2014 si participand la instaurarea in functia de presedinte a lui Klaus Iohannis, candidatul Sistemului.

Din slabiciune, lasitate, si-a dat demisia din functia de prim-ministru (...) De frica, a negat discutia pe care a avut-o cu mine pentru numirea doamnei Kovesi si nu a confirmat dezvaluirile lui Sebastian Ghita, referitoare la plagiatul doamnei Kovesi si la petrecerile in 3 pe care le-ar fi avut acestia la crama deputatului Ghita din Prahova.

Acum, desi are o credibilitate dubla fata de cea a lui Liviu Dragnea, de frica acestuia si pentru a nu fi dat afara din PSD, prefera sa taca si sa asculte ordinele lui.

Ponta este principalul vinovat de acaparea de catre Sistem a intregii Puteri in Romania", a mentionat Elena Udrea, intr-un video postat pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.