Presedintele PMP, Traian Basescu, lanseaza un atacdur la adresa premierului Dacian Ciolos, reprosandu-i ca l-a umilit pe Brancusi in tara lui si sustinand, totodata, ca subscriptia publica ar trebui sa intre in atentia procurorilor DNA, noteaza stiripesurse.ro.

"Dacian, pe tine te-a invitat Presedintele la Ziua Nationala?

Dacian, ai reusit sa-l umilesti pe Brancusi in tara lui. Acum, ca te-ai facut tu de ras cu tot guvernul tau de tehnocrati, nu-i de mirare. Ca ai folosit publicitatea pentru Cumintenia Pamantului in nume personal este de competenta DNA. Ca nu prea mai ai cum sa returnezi cei 1,2 mil. Euro stransi din subscriptie, este si asta o problema de competenta DNA. Ca ti-ai asumat o actiune ilegala de achizitie a unei opere de arta care oricum nu putea fi scoasa din tara iar este o problema a DNA.

Dar te intreb eu amical: ce ai avut cu Brancusi? De ce l-ai umilit in tara lui?", a scris fostul presedinte pe Facebook.

Citeste si: Dragnea cere Guvernului sa dea explicatii privind desfasurarea campaniei pentru "Cumintenia Pamantului"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.