Fostul prim-minstru, Victor Ponta, lanseaza un nou atac la adresa tehnocratilor, realizand o comparatie intre vechea si actuala guvernare, ilustrand ca, la capitolul investitii publice, s-a scazut de la un plus de 9 miliarde la un minus de 1,3 miliarde de lei, noteaza stiripesurse.ro.

"Matematica buget public Guvernul 'Ponta' plus 9 miliarde RON / Guvernul 'Ciolos' minus 1,3 miliarde RON!!!

Dar Romania nu are voie sa faca investitii, sa stranga bani la buget, sa absoarba fonduri europene ca in 2015 - asa ca i-au adus pe 'tehnocrati' sa rezolve problema!

Romania lui Iohannis si Ciolos in 2016 = tehnocrati, propaganda, deontologi, penali, dosare, salvatori de tara, bla bla bla! Si bani pentru firme straine si ONG-urile infiintate de Soros! Si nu ii intreaba nimeni unde sunt banii romanilor?!??

Cand vin cifrele se schimba tot - dupa 10 luni in 2015 Guvernul 'Ponta' investitii publice 22,7 miliarde Ron / dupa 10 luni in 2016 Guvernul 'Ciolos' investitii publice 19,3 miliarde Ron / cum e cu investitiile propagandistilor?!?!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.