Presedintele PSD, Liviu Dragnea cere dreptate pentru fermieri, solicitand Guvernului sa aloce la rectificarea bugetara sumele necesare pentru a plati in avans subventiile catre fermieri, informeaza dcnews.ro.

"Solicit Guvernului sa aloce la rectificarea bugetara banii necesari pentru a plati in avans subventiile catre fermieri. Este o masura buna pe care PSD a prevazut-o in programul de guvernare. Guvernul ZERO are 29 de miliarde necheltuiti si acesti bani ar trebui sa mearga catre romani. Ar fi si o reparatie pentru dispretul cu care tehnocratii i-au tratat pe fermieri in 2016, intarziind cu 8 luni plata subventiilor", a scris social-democratul pe Facebook.

De asemenea, Dragnea a tinut sa precizeze ca "PSD a lasat o crestere economica care a adus mai multi bani la buget: pentru investitii si pentru cresteri de salarii".

"Guvernul ZERO nu a folosit acesti bani si va avea in buzunare 29 de miliarde necheltuiti la final de an. Acelasi guvern care a blocat cresterea salariilor medicilor si profesorilor cu 15%.

PSD vrea sa ia banii de la guvernul ZERO, unde sunt blocati acum, si sa ii duca in buzunarele celor care ne educa tinerii si au grija de viata romanilor", noteaza liderul PSD, intr-o alta postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.