Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, la Cluj, ca guvernul tehnocrat a fost "unul dintre capriciile presedintelui Iohannis” si "un experiment politic clar esuat”, caracterizand activitatea Guvernului Ciolos ca fiind "un an nu de stagnare, ci de regres”.

Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, la Cluj, ca guvernul tehnocrat a fost unul dintre capriciile presedintelui Iohannis si "rezultatul lipsei de experienta politica”, scrie News.ro.

"Ce s-a intamplat este rezultatul lipsei de experienta politica a presedintelui si a lipsei de cultura politica. [n.r - Guvernul tehnocrat) poate fi trecut la capitolul capricii ale presedintelui. Dupa cum vedem, a vrut multe lucruri. A vrut si Parlament si Guvern personale si cred ca votul de la finele acestui an ar trebui sa limpezeasca apele”, a mai spus copresedintele ALDE.

Tariceanu a mai spus ca regreta ca anul in care a functionat guvernul Ciolos a fost unul "pierdut in totalitate de Romania”, explicand o eventuala guvernare ALDE-PSD ar urma sa fie o demonstratie asupra "modului in care trebuie condusa tara”.

"Regret anul acesta pierdut in totalitate de Romania. A fost mai degraba un an de regres, nu de stagnare. Este o mare deceptie ce se intampla. Este un experiment politic clar esuat. A fost un experiment dorit de catre domnul Iohannis si i-am atras atentia de la inceput ca este o decizie gresita si noi, cei de la ALDE am votat impotriva. Nu am nicio satisfactie ca am demonstrat ca este o alegere politica proasta”, a mai spus acesta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.